Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Σφράγισε μια εποχή

Εγινε η κηδεία του Χρήστου Λαμπράκη

Σε κλίμα συγκίνησης και χωρίς επικηδείους, όπως ήταν η επιθυμία του εκλιπόντος, έγινε χθες η κηδεία του Χρήστου Λαμπράκη παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων του πολιτικού, δημοσιογραφικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Χθες από το Α΄Νεκροταφείο της Αθήνας

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος της χώρας, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν χθες στο Α΄ Νεκροταφείο …

Μια «κατάθεση μνήμης» από το Ιδρυμα Μελετών Λαμπράκη

Συλλυπητήρια για την απώλεια του μεγάλου Ελληνα

Επιστολή του Συμβουλίου Ευρωπαίων Εκδοτών

Πλήθος στεφάνια για το καλό κατευόδιο σε έναν μεγάλο Ελληνα

Οταν ο Λαμπράκης αρθρογραφούσε
«Εθνικό και όχι πολιτικό το πρόβλημα»

Κηδεύτηκε ο Χρήστος Λαμπράκης

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του εκδότη Χρ. Λαμπράκη.Στην τελευταία του κατοικία, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, αναπαύεται από τις πρώτες απογευματινές ώρες ο Χρήστος Λαμπράκης, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 75 ετών.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, εργαζόμενοι στον ΔΟΛ,τα ο Μέγαρο Μουσικής αλλά και πλήθος κόσμου είπαν το ύστατο χαίρε στον εκδότη.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄Νεκροταφείου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, μετά δε το τέλος της, δεν εκφωνήθηκαν επικήδειοι, σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειάς του.

Στην κηδεία παρευρέθησαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα, δυο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Μητσοτάκης και ο Κώστας Σημίτης, ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σχεδόν σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, πολλοί πρώην υπουργοί, βουλευτές, οικονομικοί παράγοντες, καλλιτέχνες και πλήθος δημοσιογράφων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «ο Χρήστος Λαμπράκης σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, με τις εκδοτικές του δραστηριότητες, αλλά και το πάθος του για τον Πολιτισμό».

Σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε:

«Ο Χρήστος Λαμπράκης ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής του τόπου μας. Με την παρουσία του σφράγισε τη δημοσιογραφία, την πορεία των Μέσων Ενημέρωσης και τον Πολιτισμό. Ήταν μεγάλη η συμβολή του στα Γράμματα και στις Τέχνες, η δε απώλειά του έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό και βέβαια είναι τέλος μιας εποχής. Στους οικείους του τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια, καθώς και σε όλους τους φίλους του, που τον τιμούν και είναι σήμερα εδώ».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

«Ο Χ. Λαμπράκης, ένας ικανότατος δημοσιογράφος, ένας πολύ πετυχημένος εκδότης, που παράλληλα προσέφερε παρά πολλά – και είχα την τύχη να το γνωρίζω αυτό έμπρακτα ο ίδιος, στον χώρο του πολιτισμού – δεν είναι πια κοντά μας. Σήμερα είναι μια μέρα πένθους για όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Είναι απώλεια για τον Τύπο, τον Πολιτισμό και την Πολιτική. Θέλω να ελπίζω ότι οι κληρονόμοι του θα συνεχίσουν την ποιότητα της δράσης του».

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δήλωσε:

«Για εμένα ήταν πρώτα απ’ όλα ένα πολύ καλός φίλος. Άνθρωπος της εξουσίας, αλλά κατάφερε να μην μείνει εκτός ουσίας, την πολέμησε με ομορφιά. Μπορεί να κρίθηκε ως Σαλιέρι, αλλά σε αυτό που ήθελε να κάνει ήταν περισσότερο Μότσαρτ».

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους Ανδρέα Λοβέρδο, Γιάννη Ραγκούση, Παύλο Γερουλάνο, Ευάγγελο Βενιζέλο, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Νίκο Σηφουνάκη, Φώφη Γεννηματά, Αννα Διαμαντοπούλου,Ντόρα Μπακογιάννη, Προκόπη Παυλόπουλο, Κώστα Λαλιώτη, Κώστα Σκανδαλίδη, Γιώργο Βουλγαράκη, Θόδωρο Κασσίμη, Χρήστο Παπουτσή, Ευάγγελο Αντώναρο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Δημήτρη Κρεμαστινό, Άκη Τσοχατζόπουλο, Τηλέμαχο Χυτήρη, Βάσω Παπανδρέου, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Γιώργο Σουφλιά, Χρήστο Βερελή, Γιώργο Λιάνη, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Αλογοσκούφη, Γιάννο Παπαντωνίου, Τάσο Γιαννίτση, Δημήτρη Σιούφα, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Γιώργο Κατσιφάρα,τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, τον Νίκο Αθανασάκη, τη Συλβάνα Ράπτη, την Άννυ Ποδηματά, το Σίμο Κεδίκογλου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το Γιάννη Ανδριανό. Ήταν επίσης εκεί ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, η Ειρήνη Αθανασιάδη, ο Γ. Μπόμπολας, ο Δ. Ρίζος, ο Δ. Καλοφωλιάς, ο Χρήστος Πασαλάρης, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Καψής, ο Πάνος Σόμπολος κ.α.

Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας καθώς και δεκάδες συνεργάτες και φίλοι του εκλιπόντος. www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κηδεύτηκε ο Χρήστος Λαμπράκης

Τελευταία ενημέρωση: 17:17 Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

enet.gr, 16:31 Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Τον Χρήστο Λαμπράκη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι η οικογένεια και οι φίλοι του, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού, του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου. Στην κηδεία παρέστησαν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.

Φόρο τιμής στον εκλιπόντα απέτισαν και οι πρώην πρωθυπουργοί, Κ. Μητσοτάκης και Κ. Σημίτης, ο πρόεδρος της Βουλής, Φιλ. Πετσάλνικος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, υπουργοί και βουλευτές, ενώ την εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας. Κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος, δεν εκφωνήθηκαν επικήδειοι.

“Ο Χρήστος Λαμπράκης ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής του τόπου μας. Με την παρουσία του σφράγισε τη δημοσιογραφία, την πορεία των Μέσων Ενημέρωσης και τον Πολιτισμό. Ήταν μεγάλη η συμβολή του στα Γράμματα και στις Τέχνες, η δε απώλειά του έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό και βέβαια είναι τέλος μιας εποχής.Στους οικείους του τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια, καθώς και σε όλους τους φίλους του, που τον τιμούν και είναι σήμερα εδώ”, δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου.

“Ο Χρ. Λαμπράκης, ένας ικανότατος δημοσιογράφος, ένας πολύ πετυχημένος εκδότης, που παράλληλα προσέφερε παρά πολλά – και είχα την τύχη να το γνωρίζω αυτό έμπρακτα ο ίδιος, στον χώρο του πολιτισμού – δεν είναι πια κοντά μας. Σήμερα ειναι μια μέρα πένθους για όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο”, είπε ο Αντ. Σαμαράς.

“Ο Χρήστος Λαμπράκης σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, με τις εκδοτικές του δραστηριότητες, αλλά και το πάθος του για τον Πολιτισμό”, επεσήμανε ο Φιλ. Πετσάλνικος. Την ελπίδα ότι οι κληρονόμοι του Χρ. Λαμπράκη θα συνεχίσουν την ποιότητα της δράσης του εξέφρασε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Λαμπράκη

Εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, πνευματικού και δημοσιογραφικού κόσμου αποχαιρέτησαν χθες τον άνθρωπο που «σφράγισε» με το έργο του μια ολόκληρη εποχή

//

Υστατο χαίρε χθες στον Χρήστο Λαμπράκη, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 75 ετών.

Με συγκίνηση και θλίψη συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πνευματικού κόσμου αποχαιρέτησαν χθες μια προσωπικότητα που συνδέθηκε με την πολιτική ιστορία της χώρας, τον πολιτισμό και την ενημέρωση.

«Σφράγισε» μια ολόκληρη εποχή καλύπτοντας με τη δραστηριότητά του ένα ευρύτατο πεδίο από τον χώρο της ενημέρωσης έως τη δημιουργία του Μεγάρου Μουσικής.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α Νεκροταφείου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου. Στην τελετή του αποχαιρετισμού δεν εκφωνήθηκαν επικήδειοι λόγοι, σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος και των οικείων του.

«Ηταν μεγάλη η συμβολή του Χρήστου Λαμπράκη στα γράμματα και στις τέχνες. Η απώλειά του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

«Ηταν μεγάλη η συμβολή του Χρήστου Λαμπράκη στα γράμματα και στις τέχνες. Η απώλειά του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

«Σπουδαία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής του τόπου» χαρακτήρισε τον Χρήστο Λαμπράκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του. «Με την παρουσία του σφράγισε τη δημοσιογραφία, την πορεία των Μέσων Ενημέρωσης και τον πολιτισμό. Ηταν μεγάλη η συμβολή του στα γράμματα και τις τέχνες. Η απώλειά του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό. Είναι τέλος μιας εποχής. Στους οικείους του τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια, καθώς και σε όλους τους φίλους του, που τον τιμούν και είναι σήμερα εδώ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σημείωσε: «Ο Χρήστος Λαμπράκης, ένας ικανότατος δημοσιογράφος, ένας πολύ πετυχημένος εκδότης, που παράλληλα προσέφερε παρά πολλά -και είχα την τύχη να το γνωρίζω αυτό έμπρακτα ο ίδιος, στον χώρο του πολιτισμού- δεν είναι πια κοντά μας. Σήμερα είναι μια ημέρα πένθους».

Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Λαμπράκη

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος τόνισε: «Ο Χρήστος Λαμπράκης σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, με τις εκδοτικές του δραστηριότητες, αλλά και το πάθος του για τον Πολιτισμό».

Στην κηδεία παρέστησαν ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δ. Σιούφας και Απ. Κακλαμάνης, οι υπουργοί, υφυπουργοί και μέλη της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ν. Σηφουνάκης, Φώφη Γεννηματά, Γ. Ραγκούσης, Ευ. Βενιζέλος, Π. Γερουλάνος, Αννα Διαμαντοπούλου, Αντζελα Γκερέκου, πολλοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων οι Ντόρα Μπακογιάννη, Χρ. Παπουτσής, Π. Ευθυμίου, Λιάνα Κανέλλη, Μιλένα Αποστολάκη, Ν. Δένδιας, Γ. Παπαθανασίου, Κυρ. Μητσοτάκης, Κ. Σκανδαλίδης, Βάσω Παπανδρέου, Π. Παναγιωτόπουλος, Σ. Κεδίκογλου, Α. Σπηλιωτόπουλος, οι πρώην υπουργοί Γ. Σουφλιάς, Κ. Λαλιώτης, Γ. Αλογοσκούφης, Γ. Παπαντωνίου, Γ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Κεφαλογιάννης, Τ. Γιαννίτσης, Χρ. Βερελής, Π. Μολυβιάτης, Α. Τσοχατζόπουλος.

Εκπρόσωποι του εκδοτικού και επιχειρηματικού κόσμου: Φ. Μπόμπολας, Β. Βαρδινογιάννης, με τη σύζυγό του Μαριάννα, Γιαν. Βαρδινογιάννης, Α. Λυμπέρης, Λ. Λαυρεντιάδης κ.ά. Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου: Αγνή Μπάλτσα, Λ. Καβάκος, Θ. Μικρούτσικος, Γ. Νταλάρας κ.ά. Εκπρόσωποι του πνευματικού χώρου: Γ. Μπαμπινιώτης, Γ. Βέλτσος, Χ. Χωμενίδης κ.ά., ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π. Σόμπολος, δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και πολλοί ακόμη από τον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων.

Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων, η Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και καλλιτεχνικοί φορείς, εκδοτικοί οίκοι και οικονομικοί όμιλοι.

Βουβή θλίψη στο τελευταίο αντίο

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες η κηδεία του Χρήστου Λαμπράκη
ΤΑ ΝΕΑ: Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Το πρωθυπουργικό ζεύγος συλλυπείται την κ. Έλζα Λαμπράκη, μητέρα του εκλιπόντος
Σε κλίμα συγκίνησης και χωρίς επικηδείους, όπως ήταν η επιθυμία του εκλιπόντος, έγινε χθες η κηδεία του Χρήστου Λαμπράκη παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων του πολιτικού, δημοσιογραφικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Μεταξύ αυτών ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του. «Ήταν μία σπουδαία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής του τόπου. Με την παρουσία του σφράγισε τον δημοσιογραφικό και εκδοτικό κόσμο. Ήταν μεγάλη η συμβολή του στον πολιτισμό. Η απώλειά του θα αφήσει μεγάλο κενό. Είναι το τέλος μιας εποχής», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Το «παρών» έδωσε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είπε για τον Χρήστο Λαμπράκη: «Προσέφερε πάρα πολλά, ήταν ένας πετυχημένος άνθρωπος». Στην κηδεία παρέστησαν ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Μητσοτάκης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και Γρηγόρης Νιώτης, καθώς και οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτρης Σιούφας και Απόστολος Κακλαμάνης.

Οι υπουργοί. Από την κυβέρνηση στη νεκρώσιμη ακολουθία παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, οι υπουργοί Ευ. Βενιζέλος, Π. Γερουλάνος, Α. Διαμαντοπούλου, Α. Λοβέρδος, Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Γ. Ραγκούσης και οι υφυπουργοί Φ. Γεννηματά, Α. Γκερέκου και Ν. Σηφουνάκης.

Παρόντες ήταν και πολλοί βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Γ. Λιάνης, Β. Παπανδρέου, Π. Ευθυμίου, Κ. Λαλιώτης, Γ. Παπαντωνίου, Μ. Αποστολάκη, Κ. Σκανδαλίδης, Χρ. Παπουτσής, Χρ. Πρωτόπαπας.

Από πλευράς Ν.Δ. ήταν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλος και οι Ντ. Μπακογιάννη, Γ. Σουφλιάς, Γ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Αλογοσκούφης, Γ. Παπαθανασίου, Π. Παυλόπουλος, Π. Μολυβιάτης και Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ την ακολουθία παρακολούθησαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Μουλόπουλος, οι ευρωβουλευτές Συλβάνα Ράπτη και Άννυ Ποδηματά, καθώς και ο νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός.

Άνθρωποι του πολιτισμού. Πλήθος ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον ιδρυτή του Μεγάρου Μουσικής, όπως ο Λ. Παπαδόπουλος, η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Α. Μπάλτσα, ο μαέστρος- αρχιμουσικός της Καμεράτα Αλ. Μυράτ, η σοπράνο Σ. Θεοδωρίδου, η υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη, μουσικοί και συνθέτες, μεταξύ των οποίων οι Γ. Κουρουπός, Δ. Μαραγκόπουλος, Θ. Αντωνίου, Λ. Καβάκος, Θ. Μικρούτσικος, οι μαέστροι Μίλτος Λογιάδης, Λουκάς Καρυτινός και Βύρωνας Φιδετζής.

Επίσης, στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν τον Χρήστο Λαμπράκη ο πρόεδρος του Νέου Μουσείου Ακρόπολης Δ. Παντερμαλής, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μ. Λαμπράκη-Πλάκα, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών Γ. Λούκος, η πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη Α. Γερουλάνου και η ιδιοκτήτρια της γνωστής γκαλερί Π. Ζουμπουλάκη.

Πολλοί καλλιτέχνες. Στην κηδεία παρέστησαν πολλοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, ζωγράφοι και τραγουδιστές. Ανάμεσά τους οι Ν. Γαληνέα, Κ. Δανδουλάκη, Π. Τέτσης, Μ. Πολιτοπούλου, Μ. Σπυράτου, Γιώργος και Άννα Νταλάρα, Μ. Ντενίση, Α. Πρωτοψάλτη.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο αποχαιρέτησαν τον Χρήστο Λαμπράκη ανάμεσα σε άλλους ο πρόεδρος του ΣΕΒ Γ. Δασκαλόπουλος, η οικογένεια Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο Φ. Μπόμπολας του Πήγασου, ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλας και ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας Θ. Πανταλάκης, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Γ. Μαρτίνης, ο Λ. Λαυρεντιάδης.

Στην κηδεία παρευρέθησαν επίσης η οικογένεια του αείμνηστου διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Λέοντα Καραπαναγιώτη, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό του ΔΟΛ, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής, αλλά και πολλοί εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου